Start de chat
online

Bouw & Reno Antwerp Expo 15 - 23 januari 2022

Van 15 tot en met 23 januari 2022 kan je de bouwbeurs in Antwerp Expo opnieuw fysiek beleven en ideeën opdoen voor jouw bouwproject. Honderden exposanten zetten hun beste beentje voor om jou professioneel advies te geven over alle aspecten van het bouwproces. Je vindt er niet alleen ruwbouwmaterialen zoals stenen en dakmaterialen, maar ook keukens, badkamers en interieurafwerking.

Op de beursstand van Easyroof demonstreren we doorlopend de opbouw van een EPDM plat dak. Geen enkele ervaring of opleiding in dakwerken is vereist! Wij tonen je hoe je heel gemakkelijk zelf een EPDM dak kan plaatsen, en een besparing van meer dan 50% kan realiseren op je dakfactuur. Niet alleen het leggen van het EPDM membraan uit één stuk, maar ook de montage van isolatie, dakrandprofielen, aansluiting afvoer (tapgat), diverse dakdoorvoeren en het integreren van een platdakvenster komen aan bod. EPDM is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande roofing daken.

Het EPDM membraan wordt naadloos en uit één stuk op maat van jouw dak aangeleverd, inclusief montagefilm en -handleiding.

Wij maken direct een offerte op de beurs, of vraag nu al een online offerte op maat van jouw plat dak, of kom gewoon langs in ons magazijn te Mechelen waar wij direct een offerte op maat zullen maken.

Praktisch: Bouw & reno - Antwerp Expo
Wanneer: van 15 tot en met 23 januari 2022 (weekdag 13u-18u, weekend 10u-18u)
Stand Easyroof bv: Hal 4 standnr. 4354

Opgelet! Covid Safe Ticket = verplicht!

Voor een bezoek aan bouw&reno moet iedereen een Covid Safe Ticket en identiteitsbewijs voorleggen. Je vindt je geldig Covid Safe Ticket in je Covid Safe App als je voldoet aan een van deze voorwaarden: