Start de chat
online

Blog

Echte verhalen van echte klanten
Echte verhalen van echte klanten

Easyroof voorziet het nodige materiaal om de klus tot een goed einde te brengen, maar je krijgt ook begeleiding van a tot z. Naast de gratis toolbox en installatiefim kan je tijdens het plaatsen ook een beroep doen op de technische expertise van Easyroof: per telefoon, door een fotootje per e-mail door te sturen en indien nodig komen we ter plaatse als er zich een probleem zou voordoen. Lees hier enkele recensies van echte klanten en lees nog veel meer recensies in onze Facebook-pagina!

De voordelen en nadelen van EPDM
De voordelen en nadelen van EPDM

Wanneer je dakbedekking overweegt voor je plat of lichthellend dak, speelt de keuze van de juiste dakbedekking een cruciale rol. Terwijl vroeger vaak voor roofing of bitumen werd gekozen, zijn er nu veel meer mogelijkheden. Naast roofing kan je ook PVC of EPDM op je dak leggen. PCV is een goedkope dakbedekking, maar van erg povere kwaliteit. PVC heeft maar een levensduur van 15 jaar en is niet bestand tegen inwerkende zonnestralen. Ook wordt het zoals klassieke roofing in smalle banen gelegd, in plaats van EPDM dakbedekking dat uit één stuk wordt geplaatst. Maar heeft EPDM ook nadelen?

Het verschil tussen APP en SBS roofing
Het verschil tussen APP en SBS roofing

Er bestaan twee soorten roofing of bitumen: roofing op basis van elastomeren (SBS) en roofing op basis van plastomeren (APP). Bitumeuse dakbanen hebben in de loop der jaren niet de beste reputatie opgebouwd, maar de kwaliteit van deze producten is de laatste jaren wel in goede zin geëvolueerd. Hoewel synthetische dakmaterialen als EPDM heel sterk aan populariteit winnen, lijken bitumen dakmaterialen toch een blijver te zijn. Wat is nu het verschil tussen SBS en APP roofing?