Start de chat
online

Vrijblijvende offerte EPDM dak

en prijsofferte vragen bij Easyroof is heel eenvoudig. Er is geen enkele technische kennis of ervaring met dakwerken vereist, noch voor het opmeten, noch voor het plaatsen.

Meet de volledige ontvouwing van je dak inclusief opstaande kanten en reken hier een 20-tal cm bij. Je kan dit zelfs meten vanaf de begane grond door het opmeten van (buiten)gevel tot (buiten)gevel. Hier tel je de hoogte van beide opstaande kanten + marge bij. Geef de afmetingen van je plat dak door via de offertetool op deze website.

De volgende werkdag ontvang je van ons een vrijblijvende prijsofferte via e-mail. Op basis van de opgegeven dakmaten berekenen wij alle materialen (EPDM membraan uit één stuk, lijm & accessoires) die je nodig hebt om je dak van a tot z af te werken.

Je ontvangt binnen één werkdag een transparante en gedetailleerde offerte met vermelding van eenheidsprijzen en hoeveelheden.

Prijsindicator
Wat kost een EPDM dak?
Vul hier de grootte van
je dak in: m2
bereken
Enkel EPDM folie
(1.15mm dik, A-merk)
€ excl btw
Eenvoudig project
(EPDM, lijm & regenafvoer)
€ excl btw
Volledig pakket
(EPDM, lijm, afvoer, isolatie & dakrandprofielen)
€ excl btw

(*) geschatte kostprijs, kan afwijken volgens gekozen type en dikte isolatie, type en kleur dakrandprofielen, leveringsvoorkeur.


detailofferte (vrijblijvend)