Start de chat
online

Bestelproces

Offerte aanvragen

Geef de afmetingen van je plat dak door via de offertetool op deze website. De volgende werkdag ontvang je van ons een vrijblijvende prijsofferte via e-mail. Op basis van de opgegeven dakmaten berekenen wij alle materialen die je nodig hebt om je dak van a tot z af te werken. Je ontvangt een transparante en gedetailleerde offerte met vermelding van eenheidsprijzen en hoeveelheden.

Bevestiging bestelling

Van zodra je akkoord bent ontvang je een orderbevestiging via e-mail met detailinfo over de levering en betaling van je bestelling. Betalen kan vooraf via overschijving of contant bij levering (cash of Bancontact).

Bestelling afhalen

Doe je je bestelling vóór 17.00u, dan kan je deze al vanaf de volgende werkdag afhalen in ons magazijn te Mechelen. Uiteraard mag je deze ook op een later tijdstip afhalen. In onze winkel kan je betalen met Bancontact, creditcard of cash. Ons magazijn is iedere werkdag doorlopend open van 9u tot 17u, op donderdag extra open tot 19u, en op zaterdagvoormiddag van 9u tot 13u.

Bestelling laten leveren

Voor levering op het werfadres reken je op een 5-tal werkdagen. Een spoedlevering binnen 24u kan ook mits meerprijs. Voor een vlotte betaling beschikken onze chauffeurs eveneens over een mobiel Bancontact toestel.

Technische assistentie

Bekijk eerst de meegeleverde montagefilm en lees de handleiding alvorens aan je zelfbouwdak te beginnen. Bijkomende vragen van technische aard kan je ons telefonisch, via e-mail, of via de chatbox rechts onderaan de website stellen. Stuur eventueel een mailtje met een detailfoto van het probleem. Met enkele concrete tips kunnen wij je snel weer op weg helpen. Iedere e-mail wordt binnen de 24u beantwoord (meestal sneller). Indien nodig sturen wij een dakwerker ter plaatse.

Producten bijbestellen

Heb je net iets te weinig producten besteld, geen probleem! De meeste artikels kunnen we binnen 1 à 2 werkdagen naleveren met Bpost (tot 30kg). Ben je niet thuis, dan laat de postbode een bericht achter en kan je jouw pakketje zelf in het dichtstbijzijnde postpunt afhalen.

Producten terugbrengen

Ongeopende verpakkingen die je teveel hebt besteld nemen wij zonder pardon terug (behalve isolatie en maatwerk). Deze kan je tot 30 dagen na levering terugsturen of terugbrengen in ons magazijn te Mechelen. Het tegoedsaldo wordt direct terugbetaald met afhouding van 10% verwerkingskosten.

Factuur nodig?

Heb je een echte factuur nodig voor bijvoorbeeld de bank of een isolatiepremie, meld dit dan even bij bestelling of levering.