Start de chat
online

EPDM zelfbouw dakbedekking voor platte daken

De EPDM dakfolie wordt naadloos uit één stuk aangeleverd, samen met de nodige lijm, kit en accessoires zoals aansluiting regenafvoer (tapgat), dakrandprofielen, lichtkoepels en diverse dakdoorvoeren. Geen enkele opleiding of ervaring in dakwerken is vereist dankzij de eenvoudige meegeleverde montagefilm en 72 blz handleiding. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Lijmtechniek
De meeste EPDM fabrikanten adviseren een volledige verlijming van de EPDM folie met contactlijm. Let op met corrigeerbare lijmen op waterbasis, deze zijn niet geschikt voor het correct verlijmen van EPDM rubber, omdat deze op termijn de krimp in de EPDM folie niet kunnen tegengaan. Vraag daarom steeds de technische fiche van de EPDM en gebruikte lijm aan je leverancier!

Contactlijm breng je dubbelzijdig aan, dus zowel op de ondergrond als op de EPDM folie. Werken met contactlijm is helemaal niet moeilijk, de lijmtechniek wordt zeer uitvoerig uitgelegd in de meegeleverde montagefilm en handleiding.
Zie hieronder een kort fragment uit onze montagefilm.


EPDM op maat
De meest courante EPDM rolbreedtes zijn 3,00m - 3,60m - 3,90m - 4,50m - 5,00m - 6,10m - 7,60m en 9,10m. De lengte wordt op maat afgeknipt tot maximaal 30,5m, bijvoorbeeld 4,50m (rolbreedte) x 7,35m (gekozen lengte).

De standaard levertermijn bedraagt +/- 5 werkdagen, sneller kan ook via express levering.
Zelf je bestelling vandaag nog afhalen in ons magazijn te Mechelen kan direct na bestelling!Wat kost een EPDM dak?
Voor een prijsindicatie kan je klikken op de prijscalculator rechts bovenaan deze pagina. Wens je een (vrijblijvende) detailofferte, vul dan de dakmaten in via de gebruiksvriendelijke offertetool op de website. Binnen 24u (meestal sneller) ontvang je een vrijblijvende detailofferte via e-mail. Wij hebben voldoende voorraad en kunnen alle dakmaterialen op je offerte binnen de 5 werkdagen aan huis leveren. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.Wat is EPDM?
EPDM is een synthetisch rubber dat veel voordelen biedt in vergelijking met andere klassieke dakmaterialen zoals bitumen (roofing) of pvc. Het is een UV-bestendige rubberfolie met een elasticiteit tot 400%, waardoor scheuren of barsten in het rubber membraan zijn uitgesloten. EPDM is bestand tegen extreme temperatuurschommelingen, dus gans het jaar door beloopbaar en zo goed als onderhoudsvrij. Door haar bijzondere eigenschappen heeft EPDM dakrubber een levensverwachting tot meer dan 50 jaar!

Voordelen van EPDM

Waarom Easyroof?

Prijsindicator
Wat kost een EPDM dak?
Vul hier de grootte van
je dak in: m2
bereken
Enkel EPDM folie
(1.15mm dik, A-merk)
€ excl btw
Eenvoudig project
(EPDM, lijm & regenafvoer)
€ excl btw
Volledig pakket
(EPDM, lijm, afvoer, isolatie & dakrandprofielen)
€ excl btw

(*) geschatte kostprijs, kan afwijken volgens gekozen type en dikte isolatie, type en kleur dakrandprofielen, leveringsvoorkeur.


detailofferte (vrijblijvend)