Start de chat
online

EPDM zelfbouw dakbedekking voor platte daken

#(Ver)bouwinuwkot, wij hebben meer dan 10.000m² EPDM op voorraad en leveren snel bij jou thuis!

De meest courante rolbreedtes zijn 3,00m - 3,60m - 3,90m - 4,50m - 5,00m - 6,10m - 7,60m en 9,10m. De lengte wordt op maat afgeknipt tot maximaal 30,5m.

De actuele levertermijn bedraagt +/- 5 werkdagen, vraag hier een offerte.
Vanaf heden kan je terug afhalen in ons magazijn te Mechelen vanaf 1 dag na bestelling!


Eenvoudige plaatsing

De EPDM dakfolie wordt naadloos uit één stuk aangeleverd, samen met alle benodigde lijmen, kits en accessoires zoals aansluiting afvoer (tapgat), dakrandprofielen, lichtkoepels en diverse dakdoorvoeren. Geen enkele opleiding of ervaring in dakwerken is vereist dankzij de eenvoudige meegeleverde montagefilm en 72 blz handleiding. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Lijmtechniek

De beste keuze is een volledige verlijming van de EPDM folie met contactlijm, zowel het loopvlak als de opkanten. Laat je niet wijsmaken dat er verschillende lijmen bestaan zoals bodemlijm en opkantenlijm. Corrigeerbare lijmen op waterbasis zijn niet geschikt voor het correct verlijmen van EPDM rubber, omdat deze de krimp in de EPDM folie niet kunnen tegengaan. Kies alleen voor een gedeeltelijke verlijming als het dak achteraf belast wordt met voldoende keien, groendak of zware terrasplanken. Contactlijm breng je dubbelzijdig aan, dus zowel op de ondergrond als op de EPDM folie. Werken met contactlijm is helemaal niet moeilijk, de lijmtechniek wordt zeer goed uitgelegd in de meegeleverde montagefilm en handleiding.

Wat kost een EPDM dak?

Voor een directe prijsindicatie kan je klikken op de prijscalculator rechts bovenaan deze pagina. Wens je een (vrijblijvende) detailofferte, vul dan de dakmaten in via de gebruiksvriendelijke offertetool op de website. Binnen 24u (meestal sneller) ontvang je een vrijblijvende detailofferte via e-mail. Wij hebben voldoende voorraad en kunnen alle dakmaterialen op je offerte binnen de 5 werkdagen aan huis leveren. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.


Wat is EPDM?

EPDM is een synthetisch rubber dat veel voordelen biedt in vergelijking met andere klassieke dakmaterialen zoals bitumen (roofing) of pvc. Het is een UV-bestendige rubberfolie met een enorme elasticiteit tot 400%, waardoor scheuren of barsten in het rubber membraan zijn uitgesloten. EPDM is bestand tegen extreme temperatuurschommelingen, dus gans het jaar door beloopbaar en zo goed als onderhoudsvrij. Door haar bijzondere eigenschappen heeft EPDM dakrubber een levensverwachting tot meer dan 50 jaar!

Voordelen van EPDM

Waarom Easyroof?

Prijsindicator
EPDM 1,15mm A-kwaliteit
Vul hier de grootte van
je dak in: m2
bereken
Geschatte kostprijs
enkel EPDM:
€ excl btw
Geschatte kostprijs
EPDM + lijm + accessoires:
€ excl btw
Geschatte kostprijs
EPDM + lijm + accessoires
+ isolatie + dakrandprofielen:
€ excl btw


detailofferte (vrijblijvend)