Start de chat
online

EPDM zelfbouw dakbedekking voor platte daken

EPDM dakbedekking op maat

Wij hebben meer dan 10.000m² EPDM op voorraad in 21 rolbreedtes!
De meest courante rolbreedtes zijn 3,00m - 3,60m - 3,90m - 4,50m - 5,00m - 6,10m - 7,60m en 9,10m.

EPDM is een synthetisch rubber dat veel voordelen biedt in vergelijking met andere klassieke dakmaterialen zoals bitumen (roofing) of pvc. Het is een UV-bestendige rubberfolie met een enorme elasticiteit tot 400%, waardoor scheuren of barsten in het rubber membraan zijn uitgesloten. EPDM is bestand tegen extreme temperatuurschommelingen, dus gans het jaar door beloopbaar en zo goed als onderhoudsvrij. Door haar bijzondere eigenschappen heeft EPDM dakrubber een levensverwachting tot meer dan 50 jaar!

Eenvoudige plaatsing

De EPDM dakfolie wordt naadloos uit één stuk aangeleverd, samen met alle benodigde lijmen, kits en accessoires zoals aansluiting afvoer (tapgat), dakrandprofielen, lichtkoepels en diverse dakdoorvoeren. Opleiding of ervaring in dakwerken is absoluut niet vereist dankzij de eenvoudige meegeleverde montagehandleiding. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Lijmtechniek

De beste optie is een volledige verlijming van de EPDM folie. Kies alleen voor een gedeeltelijke verlijming als het dak achteraf belast wordt met keien, groendak of zware terrasplanken. De hechtingslijm breng je dubbelzijdig aan, dus zowel op de ondergrond als op de EPDM folie. De lijmtechniek staat met heel wat detailfoto's uitgelegd in de meegeleverde montagehandleiding.

Bij een vrijblijvend bezoekje aan ons magazijn of bij afhaling van de goederen zullen wij je eveneens graag een woordje uitleg meegeven.

Online offerte

Een prijsindicatie kan je direct online berekenen met de prijscalculator rechts bovenaan deze pagina. Wens je een (vrijblijvende) detailofferte, vul dan de dakmaten in via de gebruiksvriendelijke offertetool op de website. De volgende werkdag ontvang je een vrijblijvende detailofferte via e-mail. Snelle beslissers kunnen het volledige bouwpakket reeds de dag nadien afhalen in ons magazijn te Mechelen.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Uiteraard kan je ook vrijblijvend langskomen in ons magazijn en winkel te Mechelen, waar wij je met plezier in een een korte demo het gebruiksgemak van de EPDM en toebehoren zullen uitleggen. Ter plaatse zullen wij meteen ook een detailofferte uitrekenen. Onze openingsuren vind je op de contactpagina.

Voordelen van EPDM

Waarom Zelfbouwdak?

Prijsindicator
EPDM 1,15mm A-kwaliteit
Vul hier de grootte van
je dak in: m2
bereken
Geschatte kostprijs
enkel EPDM:
€ excl btw
Geschatte kostprijs
EPDM + lijm + accessoires:
€ excl btw
Geschatte kostprijs
EPDM + lijm + accessoires
+ isolatie + dakrandprofielen:
€ excl btw


detailofferte (vrijblijvend)