Start de chat
online

Bisbeurs Flanders Expo Gent 2-10 oktober 2021

Bisbeurs 2020 wordt verschoven naar 2021!
Door onzekere Corona tijden gaat bisbeurs 2020 niet door, maar werd tussen exposanten en beursorganisator Easyfairs beslist om de beurs te verschuiven naar 2021. De volgende editie van de bisbeurs zal doorgaan van 2 tot en met 10 oktober 2021.

Op onze beursstand demonstreren we doorlopend de opbouw van een EPDM dak. Wij tonen je de eenvoudige plaatsing van een EPDM membraan uit één stuk, maar ook de montage van isolatie, dakrandprofielen, aansluiting afvoer (tapgat), diverse dakdoorvoeren en het integreren van een platdakvenster komen aan bod.

Het EPDM membraan wordt naadloos en uit één stuk op maat van jouw dak aangeleverd, inclusief montagefilm en -handleiding.Om de veiligheid van bezoekers en standhouders te garanderen, worden volgende Corona maatregelen voorzien:

Neem zeker een staaltje van onze EPDM dakrubber mee op onze beursstand. Vraag na je beursbezoek een vrijblijvende offerte via onze website www.easyroof.be/nl/offerte! Of kom langs in ons magazijn te Mechelen waar wij direct een offerte op maat zullen maken.

Tot binnenkort op bis of in ons magazijn!

Praktisch: Bisbeurs - Flanders Expo Gent

Wanneer: van 2 tot en met 10 oktober 2021 (week 13u-18u30, weekend 10u-18u30)
Stand Zelfbouwdak - Easyroof bv: Hal 1 standnr 1418 (langs de middengang)

Gratis vrijkaarten verkrijgbaar in onze winkel te Mechelen.