Start de chat
online

Bisbeurs bouw- & interieursalon Flanders Expo Gent 2-10 oktober 2021

De grootste bouwbeurs van Vlaanderen is terug!
Van 2 tot en met 10 oktober 2021 kan je opnieuw in Flanders Expo in alle veiligheid de beurs fysiek beleven en ideeën opdoen voor jouw bouwproject. Honderden exposanten zetten hun beste beentje voor om jou professioneel advies te geven over alle aspecten van het bouwproces. Je vindt er niet alleen ruwbouwmaterialen zoals stenen en dakmaterialen, maar ook keukens, badkamers en interieurafwerking.

Op de beursstand van Easyroof demonstreren we doorlopend de opbouw van een EPDM plat dak. Wij tonen je hoe je zelf gemakkelijk een EPDM dak kan plaatsen. Niet alleen het leggen van het EPDM membraan uit één stuk, maar ook de montage van isolatie, dakrandprofielen, aansluiting afvoer (tapgat), diverse dakdoorvoeren en het integreren van een platdakvenster komen aan bod.

Het EPDM membraan wordt naadloos en uit één stuk op maat van jouw dak aangeleverd, inclusief montagefilm en -handleiding.Om de veiligheid van bezoekers en standhouders te garanderen, worden volgende Corona maatregelen voorzien:

Neem zeker een staaltje van onze EPDM dakrubber mee op onze beursstand. Vraag na je beursbezoek een vrijblijvende offerte via onze website www.easyroof.be/nl/offerte! Of kom zonder afspraak langs in ons magazijn te Mechelen waar wij direct een offerte op maat zullen maken.

Tot binnenkort op bis of in ons magazijn!

Praktisch: Bisbeurs - Flanders Expo Gent

Wanneer: van 2 tot en met 10 oktober 2021 (week 13u-18u30, weekend 10u-18u30, nocturne vrijdag 8 oktober 13u-23u)
Stand Zelfbouwdak - Easyroof bv: Hal 1 standnr 1418 (langs de middengang)

Gratis vrijkaarten verkrijgbaar in onze winkel te Mechelen.