Start de chat
online

Batibouw virtual edition 2021

BATIBOUW gaat digitaal! Door het Coronavirus is een fysieke editie niet mogelijk in maart 2021. Maar geen zorgen: iedereen met bouw- of verbouwplannen zal terecht kunnen op het gloednieuwe digitaal platform waar je allerlei informatie kan verzamelen, een gesprek zal kunnen aangaan met verschillende exposanten, en nog veel meer! Blijf ons dus zeker volgen en blijf op de hoogte van wat je allemaal zal kunnen vinden op BATIBOUW VIRTUAL EDITION!

Voor het isoleren en waterdicht maken van een plat dak heb je helemaal geen dakwerker nodig! Door je plat dak zelf te leggen bespaar je tot de helft op je dakfactuur. Ervaring of opleiding in dakwerken is hiervoor niet vereist. Wij tonen je de eenvoudige plaatsing van een EPDM membraan uit één stuk, maar ook de montage van dakisolatie, dakrandprofielen, aansluiting regenafvoeren (tapgat, diverse dakdoorvoeren en het integreren van een platdakvenster of lichtkoepel komen aan bod.

Het EPDM membraan wordt naadloos en uit één stuk op maat van jouw dak aangeleverd, inclusief montagekit & handleiding.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte op maat van jouw dak!

Tot dan!

Je Easyroof team.

Praktische info

Batibouw virtuele editie 2021 is "live" van zaterdag 27 februari 2021 tot en met zondag 7 maart 2021.

De "live" uren vinden plaats:

Tijdens deze "Live" uren zal je niet alleen de producten van de exposanten kunnen zien op het platform, maar heb je ook de kans om een virtueel gesprek aan te gaan met de exposanten en jouw project in alle veiligheid te bespreken!