Start de chat
online

EPDM Firestone RubberCover

Het Firestone RubberCover EPDM gamma is de perfecte oplossing voor diverse residentiële platdak toepassingen. Het is een snel, eenvoudig en zorgeloos dakbedekkingssysteem, geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande roofing (bitumen) daken. Firestone EPDM RubberCover wordt geleverd in grote folies die de meeste residentiële daken moeiteloos in één stuk kunnen afdichten. Hierdoor moeten er geen naden worden gemaakt, waardoor de kans op lekkage nihil is.

Installatievideos


Firestone RubberCover EPDM, de perfecte oplossing voor residentiële platte daken

Firestone RubberCover™ EPDM is een hoog-performant dakbedekkingssysteem voor toepassingen op residentiële platte daken. De verwachte levensduur van het EPDM membraan wordt geschat op meer dan vijftig jaar. Dit maakt van het Firestone EPDM membraan één van de meest ecologische dakdichtingssystemen op de markt.

EPDM wordt sedert het midden van de jaren 60 toegepast en vormt een belangrijke concurrent voor klassieke roofing. De folie garandeert een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekert een levensduur van minstens vijftig jaar. EPDM is een eenlaags synthetisch dakrubber dat ervoor zorgt dat nieuwe en renovatiedaken volledig waterdicht worden maakt en kan worden gebruikt voor grote en kleine dakoppervlaktes. Tevens is het geschikt voor groendaken en kan het worden gebruikt om regenwater op te vangen.

Voordelen en bijzondere eigenschappen van EPDM Firestone RubberCover


Rolbreedtes

Easyroof heeft meer dan 20 rolbreedtes EPDM op voorraad, o.a. smalle rollen voor fundering en dakgoten (20-40-60-80cm) tot grote breedtes voor platte daken (1,00m - 1,50m - 2,30m - 3,05m - 3,66m - 3,96m - 4,58m - 5,08m - 6,10m - 7,62m en 9,10m). De maximale lengte bedraagt 30,50m.


Toebehoren Firestone RubberCover

Firestone RubberCover™ Bonding Adhesive contactlijm: Het Firestone RubberCover™ EPDM-membraan wordt altijd volledig verkleefd aan de ondergrond met RubberCover™

Bonding Adhesive.Firestone RubberCover™ QuickPrime Plus: Primer die het RubberCover™ EPDM-membraan reinigt en voorbehandelt voor toepassing van alle zelfklevende QuickSeamTM-producten.

Firestone RubberCover™ QuickSeam Batten Cover Strip (zelfklevende naadafdekstrip): Te gebruiken voor het maken van naden en het koppelen van RubberCover™ EPDM-membranen op het dak.

Firestone RubberCover™ QuickSeam Corner Flashing (zelfklevende vormfolie): Te gebruiken voor het inwerken van buitenhoeken en het uitvoeren van reparaties.

Firestone RubberCover™ QuickSeam SA Flashing (zelfklevende EPDM-strip): Te gebruiken voor het afdichten van afvoeren, goten, lichtkoepels, ontluchtingen.

Firestone RubberCover™ QuickSeam Pipe Boot (zelfklevende manchette): Te gebruiken voor het inwerken van buisdoorvoeren van 2,5 cm tot 15 cm diameter.

Firestone RubberCover™ QuickScrubber spons en houder: Te gebruiken voor het aanbrengen van RubberCover™ QuickPrime Plus.

Firestone RubberCover™ handroller: Te gebruiken voor het aanrollen van naden en details na het aanbrengen van zelfklevende QuickSeam-producten.