Start de chat
online

Echte verhalen van echte klanten

Easyroof voorziet het nodige materiaal om de klus tot een goed einde te brengen, maar je krijgt ook begeleiding van a tot z. Naast de gratis montagefilm & -handleiding kan je tijdens het plaatsen ook een beroep doen op de technische expertise van Easyroof: per telefoon, door een fotootje per e-mail door te sturen en indien nodig komen we ter plaatse als er zich een probleem zou voordoen.

Lees hier enkele recensies van echte Easyroof klanten en lees nog veel meer recensies in onze Facebook-pagina!

Kevin A.: "Top service, duidelijke communicatie. Correcte levering van top materiaal!"

Thomas Van den W.: "Voor een super voordelige prijs in vergelijking met een professionele dakdekker kan je makkelijk zelf je EPDM dak leggen. De box was volledig en alles wat je nodig hebt zit er in. De uitleg was zeer goed en met de hands-on training werd het snel duidelijk dat het kinderspel is om zelf een dak te leggen. Een probleem en je wordt telefonisch begeleid tot het opgelost is. Zelf een EPDM dak leggen met Easyroof, een echte aanrader!"


Sabine V.: "Deze zomer de 3 platte daken van onze nieuwbouwwoning bekleed met EPDM van Easyroof. Elke aannemer die het eindresultaat heeft gezien viel bijna van het dak toen we vertelden dat we dit zelf hadden geplaatst en dat aan een derde van de prijs van een vakman. Zo’n proper gelegde EPDM, ongezien! Onze handigheid die moesten we uiteraard zelf voorzien, maar het materiaal, de filmpjes, het boekje met uitleg en foto’s en de advieslijn via mail of telefoon waren toch de basis van het succesverhaal. Nog wat extra materiaal nodig? Simpel, even een mailtje en de dag erna thuis geleverd! Wat je zelf doet doe je beter! Wat je zelf doet doe je met Easyroof!"

Jean M.: "Vriendelijke en sympathiek team.Hier in Geraardsbergen ligt in deze november maand ons EPDM dak te blinken in zon. Een dikke merci voor de prima ondersteuning bij onze realisatie. Nu de dakrand profielen (zwart) geplaatst zijn ziet het er ongelofelijk mooi uit.Doe het zelf met Easyroof is als koffiekoeken halen bij de bakker...je moet er een inspanning voor leveren maar het smaakt toch zo lekker."

Dieter De K.: Een duidelijke uitleg door de mensen van Easyroof, infobrochure en uiterst handige video op usb laten geen vragen onbeantwoord. En indien er nadien tijdens het installeren toch nog vragen zijn staat men je graag te woord per telefoon. Zelfs bij totale mislukking zou men je komen helpen, al was dat gelukkig bij mij niet nodig! Bedankt voor de correcte en goede service! Tot nog eens."

Lees nog meer over wat anderen over ons zeggen op Facebook.