Start de chat
online

Garantie

Tevreden klanten

Met een klantentevredenheid van meer dan 95% zijn wij ervan overtuigd dat ook jouw EPDM dak probleemloos zal geplaatst worden. In de meegeleverde montagehandleiding vind je de volledige plaatsingswijze stap voor stap terug. Alle materialen die wij aanbieden werden reeds veelvuldig geplaatst door meer dan 5000 zelfbouwers. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben tijdens het plaatsen dan kan je ons direct telefonisch of via e-mail bereiken.

Garantietermijn

De wettelijke garantie op alle geleverde materialen bedraagt 10 jaar. Deze garantie dekt alle problemen in verband met de waterdichting van het dak, te wijten aan zichtbare en/of onzichtbare gebreken aan de geleverde materialen.

Wanneer geldt de garantie?

Is het geleverde product niet goed of heeft het gebreken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we een oplossing kunnen voorstellen. In de meeste gevallen zullen we het geleverde product kosteloos vervangen door een nieuw exemplaar.

Wat valt buiten de garantie?

mechanische beschadigingen van de dakbedekking;
lekkages ontstaan door condensvorming binnen het gebouw;
reparaties op andere dan EPDM dakbedekking;
onzorgvuldige plaatsing of onjuist gebruik van het product; 
plaatsing niet conform onze plaatsingsinstructies of voorschriften van de fabrikant;
inwerking van schadelijke chemicaliën.

Heb je een probleem met een product dat niet onder garantie valt, neem dan toch contact met ons op. Wij hebben graag tevreden klanten en willen altijd kijken of we een passende oplossing hebben voor je probleem.

Tip voor een lange levensduur van je dak

Hoewel een EPDM dak nagenoeg onderhoudsvrij is, wordt aangeraden om minstens éénmaal per jaar een visuele controle op het dak uit te voeren, de afvoeren en het dakvlak schoon te maken, en eventuele takken en bladeren te verwijderen. Indien het dak niet in het dagelijks gezichtsveld ligt, wordt aangeraden eveneens een noodspuwer te plaatsen om eventuele verstoppingen snel te kunnen detecteren.

Prijsindicator
EPDM 1,15mm A-kwaliteit
Vul hier de grootte van
je dak in: m2
bereken
Geschatte kostprijs
enkel EPDM:
€ excl btw
Geschatte kostprijs
EPDM + lijm + accessoires:
€ excl btw
Geschatte kostprijs
EPDM + lijm + accessoires
+ isolatie + dakrandprofielen:
€ excl btw


detailofferte (vrijblijvend)